STRUKTURA METALIKE

K2 Systems

Si një specialist i çatisë, K2 ofron zgjidhje efektive dhe ekonomike për sistemet fotovoltaike në të gjithë botën që nga viti 2004, duke mbështetur konsumatorët e industrisë diellore në mënyrë profesionale, të menjëhershme dhe të besueshme

Triangle/Multi-Angle

System (10°-30°)

Për tarracë të sheshtë me bitum, beton, fletë trapezoidale, mbushje zhavorri ose çati me gjelbërim.

 • Orientim universal i modulit
 • Fleksibilitet i lartë 
 • Këndi përthyerjes: 10° – 30° 
 • Materiali: Alumin

D-Dome System

Për tarracë të sheshtë me bitum, beton, fletë trapezoidale, mbushje zhavorri ose çati me gjelbërim.

 • Sistemi 10 ° i çatisë me orientim të dyanshëm ose të njëanshëm
 • Kohë e shkurtër e montimit
 • Cilësi e lartë dhe çmim atraktiv
 • Materiali: Alumin

SpeedRail System

Për çati të pjerrët me fletë trapezoidale ose panele sanduiç.

 • Montim i lehtë dhe i shpejtë
 • Fleksibilitet i lartë
 • Çmim i ulët
 • Materiali: Alumin

SingleRail System

Për çati të pjerrët me tjegulla qeramike ose tjegulla betoni.

 • E dizenjuar për të përdorur sa më pak material
 • Montim me ose pa adapter
 • Fleksibilitet i lartë
 • E përshtatshme për të gjitha llojet e zakonshme të tjegullave
 • Materiali: Alumin

N-Rack System

Për projekte në fushë të hapur.

 • E dizenjuar për të përdorur sa më pak material
 • Redukton kohën e instalimit
 • Pjesa më madhe e strukturës e parafabrikuar
 • Këndi përthyerjes: 15°, 20° dhe 30°
 • Materiali: Alumin, Çelik i galvanizuar