PANELE FOTOVOLTAIKE

Aleo Solar

Aleo Solar GmbH prodhon dhe shpërndan module dhe sisteme fotovoltaike. Ajo u themelua në vitin 2001. Fabrika e saj në Prenzlau, Gjermani, i mundëson kompanisë një kapacitet prodhues vjetor prej 280 megavat. Rrjeti i tyre i shpërndarjes për panelet diellore përbëhet nga më shumë 65 distributorë dhe shitës me shumicë në 21 vende të ndryshme të botës.

Aleo M60

 • Monokristalin
 • 60 qeliza diellore
 • 290 – 300 Wp
 • 18 kg 
 • 1640 x 992 x 35 mm 

Shiko detajet e produktit

Aleo M60 Black

 • Monokristalin
 • 60 qeliza diellore
 • 300 – 310 Wp
 • 18 kg 
 • 1640 x 992 x 35 mm 

Shiko detajet e produktit


AXITEC Energy

Prej shumë vitesh AXITEC është një nga prodhuesit kryesorë  të paneleve fotovoltaike dhe baterive. Kompania ka qëndren kryesore në Böblingen, Gjermani dhe ka një kapacitetet prodhimi mbi 300 MWp. Kompetenca kryesore e AXITEC përfshin zinxhirin e plotë të prodhimit për panelet fotovoltaike dhe bateritë, duke filluar nga zhvillimi dhe sigurimi i cilësisë deri te shitja dhe shërbimi.

AXITEC P60

 • Polikristalin 
 • 60 qeliza diellore 
 • 260 – 280 Wp 
 • 18 kg 
 • 1640 x 992 x 35 mm 

AXITEC P72

 • Polikristalin 
 • 72 qeliza diellore 
 • 310 – 330  Wp 
 • 23 kg 
 • 1956 x 992 x 40  mm 

AXITEC M60

 • Monokristalin 
 • 60 qeliza diellore 
 • 290 – 315 Wp 
 • 18 kg 
 • 11640 x 992 x 35 mm 

AXITEC M60 Black

 • Monokristalin 
 • 60 qeliza diellore 
 • 280 – 310 Wp 
 • 18 kg 
 • 1640 x 992 x 35 mm 

Luxor Solar

Që prej vitit 2004, Luxor Solar ka prodhuar module diellore gjermane të cilësisë më lartë për çdo kërkesë. Kompania, e cila është e bazuar në Stuttgart, i kushton rëndësi të veçantë jetëgjatësisë, besueshmërisë dhe standardeve strikte në kontrollin e cilësisë.  

Luxor P60

 • Polikristalin 
 • 60 qeliza diellore 
 • 280 – 310 Wp 
 • 18 kg 
 • 1640 x 992 x 35 mm

Luxor M60

 • Monokristalin
 • 60 qeliza diellore 
 • 300 – 320 Wp 
 • 18.5 kg 
 • 1640 x 992 x 35 mm

Luxor M72

 • Monokristalin
 • 72 qeliza diellore 
 • 340 – 360 Wp 
 • 23.2 kg 
 • 1956 x 992 x 40 mm   

Luxor M60 Black

 • Monokristalin
 • 60 qeliza diellore 
 • 270 – 290 Wp 
 • 23 kg 
 • 1682 x 1000 x 40 mm