Intersolar 2019 (Munich)

Kjo video pasqyron pikat kryesore të Intersolar Europe 2019.
Nga teknologjitë e prodhimit të PV deri te invertorët dhe termocentralet PV.
-trendet dhe teknologjitë e reja në industrinë diellore mund të përjetohen në Intersolar Europe, ekspozita kryesore në botë për industrinë diellore, në Mynih.
-Intersolar Europe po zhvillohet për herë të dytë së bashku me tre panaire të tjera si pjesë e platformës më të madhe të industrisë energjetike të Evropës, Europa e menqur (Smart Europe).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *