BATERI

AXITEC Energy

Si një shtesë ideale për modulet diellore, Axitec është fokusuar edhe në zhvillimin e sistemeve të baterive. Axitec është tani një nga drejtuesit e tregut në modulet diellore dhe sistemet e ruajtjes së energjisë fotovoltaikës. Bateritë Li-Ion, me kapacitet të lartë, janë ideale për të gjitha sistemet fotovoltaike – nga sistemet rezidenciale deri në ato komerciale. Sistemi i ruajtjes së energjisë Axitec AXIstorage është prodhohet në Gjermani dhe kombinon në mënyrë perfekte performancën, sigurinë dhe jetëgjatësinë.

AXITEC AXI-storage Li 7S

 • Njëfazor dhe Trefazor 
 • Kapacitet 6.8 kWh  
 • 100 kg 
 • 536 x 675 x 475 mm

AXITEC AXI-storage Li 10S

 • Njëfazor dhe Trefazor 
 • Kapacitet 10 kWh  
 • 104 kg 
 • 536 x 675 x 475 mm

WINNER BATTERIEN GmbH

Marka WINNER BATTERY u krijua në vitin 1999 – nga VIOSY, një kompani europiane pioniere në ruajtjen dhe shpërndarjen e energjisë. Sot linja e produkteve të saj konsiston në më shumë se 1.500 produkte të ndara në 38 seri. Nëpërmjet kompanive WINNER BATTERY me bazë në Mbretërinë e Bashkuar, WINNER BATTERIEN GmbH me bazë në Gjermani dhe rrjetit të gjerë të partnerëve, WINNER BATTERY është e pranishme në më shumë se 36 vende në 5 kontinente.

WINNER SOLAR Series 130 Ah – 200 Ah

 • Lloji i Baterisë: Flooded
 • 130 Ah – 200 Ah 
 • 12 V DC50 % D.O.D
 • 1250 Cikle

WINNER PROTEUS Series 96 Ah – 312 Ah

 • Lloji i Baterisë: AGM
 • 96 Ah – 312 Ah 
 • 12 V DC
 • 50% D.O.D
 • 850 Cikle

WINNER MERCURY Series 96 Ah – 276 Ah

 • Lloji i Baterisë: GEL
 • 96 Ah – 276 Ah 
 • 12 V DC
 • 50% D.O.D
 • 1100 Cikle

Stäubli Electrical Connectors

Si pionier dhe udhëheqës i tregut global për konektorët fotovoltaik, Stäubli Electrical Connectors ka më shumë se 20 vjet përvojë në sektorin e fotovoltaikës. Më shumë se 150 GW ose 50% e prodhimit fotovoltaik global është lidhur me sukses nga Stäubli Electrical Connectors me mbi 1 miliard lidhje origjinale MC4

Stäubli MC4 connector

 •  Lidhje e shpejtë dhe e besueshme
 • Operim efiçent dhe i sigurt i impiatit fotovoltaik

Enersys

Gama e baterive të EnerSys për panelet diellore, turbinat me erë dhe aplikimet për turbinat me ujë janë projektuar posaçërisht për të siguruar performancë të lartë të ciklit dhe një furnizim të pandërprerë të energjisë. Ne marrim përgjegjësinë tonë në Tokë shumë seriozisht dhe vazhdimisht kërkojmë mënyra për t’i bërë zgjidhjet tona të ruajtjes së energjisë të jenë miqësore me mjedisin. Inxhinierët tanë kanë zhvilluar teknologjinë e baterive që plotësojnë kërkesat mjedisore, ekonomike dhe teknike për energjinë diellore, si dhe për energjinë e rinovueshme.

Power safe Tc Batteries

Qelizat TS PowerSafe janë të bazuara në teknologjinë konvencionale të ventiluar dhe të dizajnuara për aplikime të energjisë së rinovueshme që kërkojnë jetë maksimale të ciklit me nivelin më të lartë të besueshmërisë.

 • Kapacitete nga 300Ah deri në 4580Ah në normën 120 orë (C120)

 • Produkte të disponueshme për të gjitha llojet e mbushjeve

 • Deri në 5200 cikle deri në 25% të thellësisë së shkarkimit
 • Përmbushja e kërkuar vetëm një herë në vit

 • Kërkohet mirëmbajtje minimale

 • Siguria e shkëlqyer operacionale, duke përfshirë: lidhësit dhe terminalet plotësisht të izoluar, priza mbrojtëse kundër zjarrit për secilën qelizë, mbrojtja e polaritetit gjatë transportit

PowerSafe PV Bloc Batteries

Gama e PV Bloc PowerSafe baterive është projektuar për aplikime të energjisë së rinovueshme, veçanërisht sistemet e energjisë diellore.

 • Kapacitetet nga 70Ah në 225Ah në normën 120 orë (C120)
 • Deri në 1410 cikle deri në 25% të thellësisë së shkarkimit

 • Mirëmbajtja e teknologjisë së lirë VRLA eliminon përsëritjen periodike të ujit
 • Nuk ka stratifikim elektrolit (elektrolit me xhel). Nuk kërkohet ngarkim i barazimit
 • Teknologjia e re e pllakave përmirëson jetëgjatësinë e baterisë edhe në kushte të thella shkarkim
 • i
 • Vetëhkarkim i ulët
 • Siguron shërbim, mbështetje dhe cilësi të besueshme

PowerSafe OPzV Batteries

PowerSafe OPzV valvulat të rregulluara me bateri të plumbit, përdorin një kombinim të provuar të teknologjive të xhelit dhe tubave për të ofruar një nivel shumë të lartë besueshmërie.

 • Gama e kapacitetit: 215Ah deri 3170Ah
 • Kapacitetet C10 tejkalojnë vlerat standarde të DIN

 • Shpërndarje e shkëlqyer e shkarkimit të thellë dhe ciklabiliteti

 • Siguria e lartë operacionale me lidhje të izoluar plotësisht, elektrolit të immobilizuar dhe një valvulë lehtësues të presionit me një pengesë integrale të flakës

 • Instalim i thjeshtë: pozicion vertikal ose horizontal

 • Mirëmbajtja falas

Genesis XE Batteries

Dizajn i fortë dhe pllakë e hollë, teknologjia e plumbit të pastër (TPPL), bëjnë që bateritë Genesis XE të jenë ideale për mjedise të ashpra.

 • Konstrukcion i fortë

 • Të aprovuara si jo të rrezikshme dhe jo të dëmtueshme.

 • Shkalla e lartë e ngarkimit dhe shkarkimit

 • Shërim superior i shkarkimit të thellë

GAZ Batteries

Bateritë GAZ NiCd janë ndërtuar nikelit kadmium kanë dizajn jashtëzakonisht të fortë dhe jetë të gjatë.

 • Gamë të gjerë të kapaciteteve dhe karakteristika të fuqisë për t’iu përshtatur nevojave të ndryshme të aplikimit
 • Rezistencë e shkëlqyer ndaj stresit elektrik dhe mekanik
 • Jetëgjatësi e provuar prej 20 vjetësh
 • Temperaturë të gjerë të operimit madje -50ºC deri në + 70ºC
 • Jetëgjatësi e gjatë e magazinimit për të minimizuar çdo kosto shtesë në rast të shtyrjes së komisioneve
 • Rezervë e mjaftueshme elektrolitës do të thotë intervale të gjata të mirëmbajtjes dhe kosto më të ulët
 • Mbulesë plastikë të tejdukshme për nivelin e dukshëm të elektroliteve

VaultFlex Enclosures

VaultFlex raftet sigurojnë një mjedis të sigurt të menaxhuar termikisht për sistemet e rezervuar të baterive që sigurojnë zgjidhje më efektive të menaxhimit termik me konsum më të ulët të energjisë

 • Zgjidhja e shpejtë në raft
 • Reduktohen kostot e ftohjes
 • Kohëzgjatja e baterisë
 • Veçoritë e sigurisë të integruara
 • Shpenzime të reduktuara për inxhinieri, instalim, mirëmbajtje dhe riparim
 • Redukton kapitalin dhe shpenzimet operacionale
 • Kostoja Totale e Ulët e Pronësisë (TCO)