AKSESORË

Solare Datensysteme

Solare Datensysteme GmbH [SDS] është një nga kompanitë kryesore për monitorimin e energjisë diellore, energjisë smart dhe menaxhimin e energjisë së tepërt. Produktet hardware dhe software të Solar-Log janë instaluar në më shumë se 100 vende të botës dhe përdoren për monitorimin e impianteve diellore, për optimizimin e vetë-konsumit dhe për rregullimin e injektimit të energjisë në rrjetin energjitik. Solar-Log është kompatibël me të gjithë prodhuesit aktualë të inverterave

Triangle/Multi-Angle

System (10°-30°)

 • Monitorim në distancë dhe mirëmbajtje
 • Solar-Log 200 -> Impiante deri në 10 kWp
 • Solar-Log 300 -> Impiante deri në 15 kWp
 • Solar-Log 1900 -> Impiante deri në 100 kWp
 • Solar-Log 2000 -> Impiante deri në 2 MWp
 • Solar-Log 1900/ 2000 mund të përdoret edhe me Modem GPRS

Victron Energy

Victron Energy, me bazë në Hollandë, ka prodhuar pajisje për konvertimin e energjisë elektrike që nga viti 1975. Victron Energy është bërë e njohur në mbarë botën për prodhimin e inverter-ngarkuesëve të baterive për sistemet Off-Grid dhe një gamë të gjerë të rregullatorëve të kualitetit të lartë

Triangle/Multi-Angle

System (10°-30°)

 • BlueSolar MPPT 75/10  (12V; 24V)
 • BlueSolar MPPT 75/15  (12V; 24V)
 • BlueSolar MPPT 100/15  (12V; 24V)
 • BlueSolar MPPT 100/30  (12V; 24V)
 • BlueSolar MPPT 150/35  (12V; 24V;36V;48V)
 • BlueSolar MPPT 150/45-MC4  (12V; 24V;48V)
 • BlueSolar MPPT 100/50  (12V; 24V)
 • BlueSolar MPPT 150/60-MC4  (12V; 24V;48V)
 • BlueSolar MPPT 150/70-MC4  (12V; 24V;48V)
 • BlueSolar MPPT 150/70  (12V; 24V;36V;48V)
 • BlueSolar MPPT 150/85  (12V; 24V;36V;48V)

SMA Solar Technology

Kompania gjermane SMA ka arritur të fitoj një pozicion lider në tekonologji falë prodhimit dhe zhvillimit të inverterave dhe pajisjeve kontrolluese për impiantet fotovoltaike.  lartë

SMA TS4-R Power Optimizer

 • Complete module-level monitoring
 • Module-level shutdown
 • Optimization for complex roof structure and partial shading
 • Only affected modules (e.g., in case of partial shading) have to be equipped with an optimizer

KBE Elektrotecnik

KBE fokusohet në zhvillimin dhe prodhimin e kabllove elektrike. Ajo është një nga prodhuesit kryesor për kabllot diellore, dhe ka një kapacitet të instaluar më të madh se 15 GW. Klientët kryesorë të saj janë industritë diellore, automobilistike dhe shtëpiake, si dhe sektori i inxhinierisë mekanike. Të gjitha kompanitë në Grupin KBE janë të certifikuar sipas ISO / TS 16949/2002 [menaxhimi i cilësisë].

KBE Solar Cable

 • E ndërtuar me materiale izolues me cilësi dhe jetëgjatësi të lartë
 • E disponueshme në ngjyra dhe gjatësi të ndryshme

Stäubli Electrical Connectors

Si pionier dhe udhëheqës i tregut global për konektorët fotovoltaik, Stäubli Electrical Connectors ka më shumë se 20 vjet përvojë në sektorin e fotovoltaikës. Më shumë se 150 GW ose 50% e prodhimit fotovoltaik global është lidhur me sukses nga Stäubli Electrical Connectors me mbi 1 miliard lidhje origjinale MC4

Stäubli MC4 connector

 •  Lidhje e shpejtë dhe e besueshme
 • Operim efiçent dhe i sigurt i impiatit fotovoltaik