solarkosova

Le të paguaj Dielli për ju! 😉

Projektim

Projektim i sistemeve të Fotovoltaike

Instalim dhe montim

Instalim i sistemeve Fotovoltaike në ambientet e juaja

Mirëmbajtje

Mirëmbajtje e sistemeve Fotovoltaike

01. RRETH NESH

Solarkosova është një biznes i ri në fushën e energjisë sëripërtëritshme me fokus energjinë diellore.

02. SHËRBIMET TONA

Shërbime të shpejta dhe profesionale në tërë Kosovën dhe më gjerë

03. EKIPI YNË

Ekipi ynë profesional do ta kryej punën në kohë rekorde dhe me cilësi të lartë.

04. NA KONTAKTONI

Na kontaktoni për të marrë shërbimet tona.

SHIKONI

TË FUNDIT

Projekti 01

Projekti 02

Projekti 03

Projekti 04

Projekti 05

Projekti 06

Si funksionojnë Sistemet Solare

Lidhuni me ne

Mos u vononi kontantaktoni me ne tani

The best quality